fredag 10 januari 2014

Generation 2. Uranus.

Uranus har nått vuxen ålder och är nu familjens överhuvud. Men hur ser det ut i huset? När Saturnus störtade ner på jorden så var tomten inte mer än ett hål, men efter mycket slit har det vuxit till ett hus. Så här ser de ut.


Saturnus, Uranus och Uranus pojkvän Gator.
Huset och Uranus garage. Uranus önskar att hon kunde ha ett större garage med mer än bara en skruttig bil, varför inte ett riktigt vrålåk och en motorcykel?




Verandan och smutstvätt. Saturnus brukar ofta sätta sig och leka på verandan, kanske för att man inte riktigt blir sedd från vägen.



Vardagsrummet! Saturnus gillar inte jordens teknik så det enda tekniska de har i hemmet är en stereo, eller det är i alla fall var Saturnus tror, hon har inte varit inne i Uranus favoritplats. (tapeter ska ändras så fort Uranus tjänat in lite pengar)


När Natt flyttade så fixade händiga Uranus två små rum till ett stort. Hon har även fått tag i en riktigt cool säng, som hon hoppas att hon får dela med någon snart. (Lägg märke till Uranus atletiska pokal till vänster)
(det har kommit lite affischer i kläm på bilden, detta har blivit åtgärdat efter bilden har tagits)


Saturnus rum, ljust och enkelt som hon vill ha det. Hon funderar på att ta in ännu fler växter, men det har inte blivit gjort ännu. Jobb för allt!


Uranus favoritplats, garaget. Hon har gjort sitt bästa för att bilen ska hålla igång, men bättre blir den då inte. Sedan finns här en tv, Gator hjälpta Uranus hitta den på en loppis som hans granne hade. Uranus tycker tv-apparater är ytterst spännande, speciellt eftersom hennes mamma inte vet att hon äger en!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar